Fysioterapia

Fysioterapia

Tavoitteenamme on ylläpitää ja parantaa sinun työ- ja toimintakykyäsi  esimerkiksi sairastumisen, vammautumisen, tapaturman tai leikkauksen jälkeen. Ammattitaitoiset fysioterapeuttimme toteuttavat fysioterapiaa kaiken ikäisille sekä yksilöllisesti että ryhmissä. Meillä on monipuoliset laitteet ja esteettömät tilat. Fysioterapia voidaan toteuttaa myös kotonasi tai muussa arkiympäristössäsi. Pääset meille myös ilman lääkärin lähetettä.

Toimipaikat: Järvenpää, Lappeenranta, Tampere, Pori

Fysioterapian tavoitteena on ylläpitää ja parantaa sinun työ- ja toimintakykyä

Toimipaikat: Pori

Psykofyysinen fysioterapia on fysioterapian erikoisala, jonka tavoitteena on saavuttaa kehon ja mielen kokonaisvaltainen tasapaino.

Toimipaikat: Eurajoki, Lappeenranta, Tampere, Pori

Ihmisen elämänkaaren aikana tulee väistämättä eteen tilanteita, joissa fyysinen suorituskyky syystä tai toisesta alenee. Tällöin fysioterapiasta voi olla apua toimintakyvyn parantamisessa.

Toimipaikat: Eurajoki, Pori

Fascioiden eli lihaskalvojen tehtävänä on toimia kehon tukiverkkona. Ne osallistuvat liikkeen ja kehon hallintaan, voimantuottoon sekä voimanvälitykseen. Lihaskalvot yhdistävät lihakset ja niitä ympäröivät sidekudokset pitkiksi toiminnallisiksi lihaskalvoketjuiksi, jolloin kehon eri osat tekevät yhteistyötä.

Toimipaikat: Järvenpää, Lappeenranta, Tampere, Pori

Allasterapia on fysioterapian erityismuoto. Se soveltuu esimerkiksi silloin, kun tasapaino, nivelten toimintakyky, kipu tai lihasaktiivisuus ei salli tavallista kuntosaliharjoittelua.


Verkkolaskut:
Verve Terapia Oy, 0828611-1
Verkkolaskuosoite: 003708286111
Operaattori: Maventa (003721291126)


Tekijänoikeudet: ©2020 Verve terapia. Kaikki oikeudet pidätetään. Powered by WWW Design