Liikuntapalvelut

Liikuntapalvelut

Toimipaikat: Pori

Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi jokaisen erilaisen ihmisen. Oletpa aloitteleva liikkuja tai kokeneempi konkari, tarjoamme sinulle monipuolisen liikuntakeskuksen ja ammattitaitoista palvelua.

Toimipaikat: Pori

Jos haluat yksilöllistä ohjausta, on valintasi PhysioTrainerimme palvelut. Alkutapaaminen on aina ilmainen eikä velvoita sinua mihinkään. Suunnittelette yhdessä yksilölliset tavoitteesi ja sinulle sopivan harjoitusohjelman.

Toimipaikat: Pori

Ryhmämme tarjoavat mahdollisuuden liikkua ystäviesi kanssa ohjatusti joka viikko. Jokaisessa ryhmässä voit kuntoilla oman kuntotasosi mukaan, sillä ammattitaitoiset ohjaajamme osaavat huomioida juuri Sinut yksilönä.

Toimipaikat: Pori

Firstbeat hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla.

Toimipaikat: Pori

Te3 -kehon liikkuvuusanalyysi on 13 eri liikkeeseen perustuva kehon liikkuvuustesti. Testin numeraaliseen mittaustulokseen perustuva analyysi antaa kokonaisvaltaisen kuvan kehon tilasta ja potentiaalista.

Toimipaikat: Pori

Haluatko tarjota lapsellesi uuden ja erilaisen tavan juhlia syntymäpäivää? Tuo koko kööri viettämään riemukasta synttäriä SataSykkeen innostavaan ympäristöön liikunnallisella teemalla. Lue lisää synttäripaketteistamme klikkaamalla lue lisää.


Verkkolaskut:
Verve Terapia Oy, 0828611-1
Verkkolaskuosoite: 003708286111
Operaattori: Maventa (003721291126)


Tekijänoikeudet: ©2020 Verve terapia. Kaikki oikeudet pidätetään. Powered by WWW Design